diumenge, 17 de juliol del 2011

Amanida Fattoush

Comencem el receptari amb l'AMANIDA FATTOUSH, una recepta de procedència siriana, totalment mediterrània!! que vam provar ahir a la BBBQ!!

Ingredients:

5 Tomàquets mitjans
2 Cogombres
4 Raves
1 Ceba tendra
Enciam
6 Pans de pita
Sal
Oli d'oliva
Suc de llimona

Rentem bé totes les verdures i hortalisses. Tallem els tomàquets a porcions mitjanes; pelem els cogombres o, si ho preferim, hi deixem la pell, i els tallem a porcions mitjanes; els rabes a làmines ben fines, i la ceba a juliana. Trenquem les fulles d'enciam amb els dits a porcions mitjanes (el que vaig utilitzar a la BBBQ era el trocadero o francès). Tallem les pites per la meitat i tot seguit a tires, quadrats o triangles (com més us agradi), poseu una paella al foc i afegiu-hi un raig d'oli, tot seguit hi aboqueu el pa i deixeu que es vagi torrant, vigileu i aneu-ho remenant sovint! Una vegada cruixent el poseu a sobre d'un paper absorvent per a que perdi l'oli sobrer. Amaniu ho tot amb sal, oli i suc de llinona (recordeu amanir-ho a l'últim moment o la llimona malmetrà l'enciam) i per acabar hi poseu els daus de pita fregidets per sobre... mmmmmmmmm!!!!

Em sap greu no haver fet fotos!!! Bé, per a la propera hi haurà imatge!!!
ANIMEU-VOS!!!!!

Alícia, volem veure la teva truita de patates!! Serrano, volem la recepta del rellom caramelitzat!! Sònia, volem veure les meravelles de la thermomix!! eo, tothom, animeu-vos!!!!!!

Laia:)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada