diumenge, 17 de juliol de 2011

Mojito a la catalana!



Bona Tarda!!
Com que ahir vaig constatar que el tema alcohol tira bastant, bastant... afegeixo aquesta recepta!! la podem provar la propera vetllada. L'he tret de l'arxiu de cuinaxsolters, programa emès per Televisió de Catalunya durant unes quantes temporades; si esteu interessats a consultar-lo: www.tv3.cat/cuinaxsolters..., hi ha de tot!



Ingredients (per a dues persones):

4 aranges
350 cl de rom de canya de sucre
100 gr de sucre de canya
1 manat de fulles de menta
glaçons

Peleu una aranja, però vigileu de treure'n només la pell i no la part blanca entre la pell i la polpa. En un cassó, poseu-hi el rom, el sucre i la pell d'aranja. Deixeu disoldre el sucre i, després, cremeu l'alcohol. Un cop s'apagui la flama, feu-ho refredar tapat amb un bon grapat de fulles de menta. Espremeu les aranges i coleu-ne el suc. Un cop el rom sigui fred, coleu-lo, barregeu-lo amb el suc de les aranges i fiqueu-lo a la nevera.
Per fer els mojitos: piqueu el gel i poseu-lo en un got amb un parell de fulles de menta fresca. Aboqueu-hi el cremat, que tenim preparat, fins que cobreixi el gel. A més a més, s'hi pot afegir un raig de rom.

Salut!
Laia


Cap comentari:

Publica un comentari